banner



Κριστιάνο Ρονάλντο Γκολ / Κριστιανο Ροναλντο C7 - Κώστας Ιλίσια - Georgiou Club - Ο πορτογάλος σούπερ σταρ είναι κορυφαίος και στα γκολ στο champions league με 136 τέρματα έναντι των 120 του μέσι, ενώ, απολαμβάνει την 1η θέση .

Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Ο κριστιάνο ρονάλντο συνδύασε την ισοφάριση του ίκερ κασίγιας στην κορυφή των συμμετοχών στο τσάμπιονς λιγκ με άλλο ένα γκολ, απέναντι στη . Ο θρύλος των θρύλων, ο ρέκορντμαν κριστιάνο ρονάλντο, πίστευε στην ανατροπή, ζήτησε την υποστήριξη του κοινού και με γκολ στο 95' οδήγησε τη . Ο πορτογάλος σούπερ σταρ είναι κορυφαίος και στα γκολ στο champions league με 136 τέρματα έναντι των 120 του μέσι, ενώ, απολαμβάνει την 1η θέση . Ο κριστιάνο ρονάλντο φόρεσε ξανά τη φανέλα της μάντσεστερ γιουνάιτεντ και έκανε… δεύτερο ντεμπούτο με γκολ, κόντρα στη νιούκαστλ.

‡ οι συμμετοχές και τα γκολ στις εθνικές ομάδες έχουν ανανεωθεί έως 12 οκτωβρίου 2021. Î'ΕΛ-Παναθηναϊκός: Ο Πινακάς σοκάρει τον Παναθηναϊκό στο 87
Î'ΕΛ-Παναθηναϊκός: Ο Πινακάς σοκάρει τον Παναθηναϊκό στο 87 from onsports.bbend.net
Ο κριστιάνο ρονάλντο φόρεσε ξανά τη φανέλα της μάντσεστερ γιουνάιτεντ και έκανε… δεύτερο ντεμπούτο με γκολ, κόντρα στη νιούκαστλ. Ο κριστιάνο ρονάλντο συνδύασε την ισοφάριση του ίκερ κασίγιας στην κορυφή των συμμετοχών στο τσάμπιονς λιγκ με άλλο ένα γκολ, απέναντι στη . Με δύο γκολ στην πρώτη εμφάνισή του ο κριστιάνο ρονάλντο οδήγησε την μάντσεστερ γιουνάιτεντ στην κορυφή. Ο πορτογάλος σούπερ σταρ είναι κορυφαίος και στα γκολ στο champions league με 136 τέρματα έναντι των 120 του μέσι, ενώ, απολαμβάνει την 1η θέση . Επιστροφή με γκολ στα χρώματα της μάντσεστερ. ‡ οι συμμετοχές και τα γκολ στις εθνικές ομάδες έχουν ανανεωθεί έως 12 οκτωβρίου 2021. Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Δεύτερο γκολ από τον cr7 και νέο προβάδισμα για τη γιουνάιτεντ.

Ο 36χρονος σούπερ σταρ, παράλληλα, έφτασε τα 112 .

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του φετινού champions league για τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ αλλά και για τον κριστιάνο ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε το . Με δύο γκολ στην πρώτη εμφάνισή του ο κριστιάνο ρονάλντο οδήγησε την μάντσεστερ γιουνάιτεντ στην κορυφή. Ο θρύλος των θρύλων, ο ρέκορντμαν κριστιάνο ρονάλντο, πίστευε στην ανατροπή, ζήτησε την υποστήριξη του κοινού και με γκολ στο 95' οδήγησε τη . Ο κριστιάνο ρονάλντο συνδύασε την ισοφάριση του ίκερ κασίγιας στην κορυφή των συμμετοχών στο τσάμπιονς λιγκ με άλλο ένα γκολ, απέναντι στη . ‡ οι συμμετοχές και τα γκολ στις εθνικές ομάδες έχουν ανανεωθεί έως 12 οκτωβρίου 2021. Ο πορτογάλος σούπερ σταρ είναι κορυφαίος και στα γκολ στο champions league με 136 τέρματα έναντι των 120 του μέσι, ενώ, απολαμβάνει την 1η θέση . Πανδαιμόνιο στο «ολντ τράφορντ», με τους φίλους των γηπεδούχων να χειροκροτούν όρθιοι τον πορτογάλο σταρ. Δεύτερο γκολ από τον cr7 και νέο προβάδισμα για τη γιουνάιτεντ. Ο κριστιάνο ρονάλντο φόρεσε ξανά τη φανέλα της μάντσεστερ γιουνάιτεντ και έκανε… δεύτερο ντεμπούτο με γκολ, κόντρα στη νιούκαστλ. Ο 36χρονος σούπερ σταρ, παράλληλα, έφτασε τα 112 . Επιστροφή με γκολ στα χρώματα της μάντσεστερ. Ο κριστιάνο ρονάλντο έγινε πρώτος ευρωπαίος ποδοσφαιριστής σε συμμετοχές με εθνική ομάδα. Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά:

‡ οι συμμετοχές και τα γκολ στις εθνικές ομάδες έχουν ανανεωθεί έως 12 οκτωβρίου 2021. Ο θρύλος των θρύλων, ο ρέκορντμαν κριστιάνο ρονάλντο, πίστευε στην ανατροπή, ζήτησε την υποστήριξη του κοινού και με γκολ στο 95' οδήγησε τη . Ο 36χρονος σούπερ σταρ, παράλληλα, έφτασε τα 112 . Επιστροφή με γκολ στα χρώματα της μάντσεστερ. Δεύτερο γκολ από τον cr7 και νέο προβάδισμα για τη γιουνάιτεντ.

Επιστροφή με γκολ στα χρώματα της μάντσεστερ. Το πρωτοσέλιδο-«ζωγραφιά» της «Î'’ Bola» για τον… χιλιάρη
Το πρωτοσέλιδο-«ζωγραφιά» της «Î'’ Bola» για τον… χιλιάρη from metrosportls-sf.cdn.edgeport.net
Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Ο κριστιάνο ρονάλντο συνδύασε την ισοφάριση του ίκερ κασίγιας στην κορυφή των συμμετοχών στο τσάμπιονς λιγκ με άλλο ένα γκολ, απέναντι στη . Ο πορτογάλος σούπερ σταρ είναι κορυφαίος και στα γκολ στο champions league με 136 τέρματα έναντι των 120 του μέσι, ενώ, απολαμβάνει την 1η θέση . Ο κριστιάνο ρονάλντο φόρεσε ξανά τη φανέλα της μάντσεστερ γιουνάιτεντ και έκανε… δεύτερο ντεμπούτο με γκολ, κόντρα στη νιούκαστλ. Πανδαιμόνιο στο «ολντ τράφορντ», με τους φίλους των γηπεδούχων να χειροκροτούν όρθιοι τον πορτογάλο σταρ. ‡ οι συμμετοχές και τα γκολ στις εθνικές ομάδες έχουν ανανεωθεί έως 12 οκτωβρίου 2021. Με δύο γκολ στην πρώτη εμφάνισή του ο κριστιάνο ρονάλντο οδήγησε την μάντσεστερ γιουνάιτεντ στην κορυφή. Ο 36χρονος σούπερ σταρ, παράλληλα, έφτασε τα 112 .

Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά:

Ο κριστιάνο ρονάλντο συνδύασε την ισοφάριση του ίκερ κασίγιας στην κορυφή των συμμετοχών στο τσάμπιονς λιγκ με άλλο ένα γκολ, απέναντι στη . Ο θρύλος των θρύλων, ο ρέκορντμαν κριστιάνο ρονάλντο, πίστευε στην ανατροπή, ζήτησε την υποστήριξη του κοινού και με γκολ στο 95' οδήγησε τη . Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του φετινού champions league για τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ αλλά και για τον κριστιάνο ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε το . Ο κριστιάνο ρονάλντο φόρεσε ξανά τη φανέλα της μάντσεστερ γιουνάιτεντ και έκανε… δεύτερο ντεμπούτο με γκολ, κόντρα στη νιούκαστλ. Ο 36χρονος σούπερ σταρ, παράλληλα, έφτασε τα 112 . Ο κριστιάνο ρονάλντο έγινε πρώτος ευρωπαίος ποδοσφαιριστής σε συμμετοχές με εθνική ομάδα. Πανδαιμόνιο στο «ολντ τράφορντ», με τους φίλους των γηπεδούχων να χειροκροτούν όρθιοι τον πορτογάλο σταρ. Επιστροφή με γκολ στα χρώματα της μάντσεστερ. Με δύο γκολ στην πρώτη εμφάνισή του ο κριστιάνο ρονάλντο οδήγησε την μάντσεστερ γιουνάιτεντ στην κορυφή. Δεύτερο γκολ από τον cr7 και νέο προβάδισμα για τη γιουνάιτεντ. Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Ο πορτογάλος σούπερ σταρ είναι κορυφαίος και στα γκολ στο champions league με 136 τέρματα έναντι των 120 του μέσι, ενώ, απολαμβάνει την 1η θέση . ‡ οι συμμετοχές και τα γκολ στις εθνικές ομάδες έχουν ανανεωθεί έως 12 οκτωβρίου 2021.

Ο θρύλος των θρύλων, ο ρέκορντμαν κριστιάνο ρονάλντο, πίστευε στην ανατροπή, ζήτησε την υποστήριξη του κοινού και με γκολ στο 95' οδήγησε τη . Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του φετινού champions league για τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ αλλά και για τον κριστιάνο ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε το . ‡ οι συμμετοχές και τα γκολ στις εθνικές ομάδες έχουν ανανεωθεί έως 12 οκτωβρίου 2021. Ο κριστιάνο ρονάλντο φόρεσε ξανά τη φανέλα της μάντσεστερ γιουνάιτεντ και έκανε… δεύτερο ντεμπούτο με γκολ, κόντρα στη νιούκαστλ. Με δύο γκολ στην πρώτη εμφάνισή του ο κριστιάνο ρονάλντο οδήγησε την μάντσεστερ γιουνάιτεντ στην κορυφή.

Πανδαιμόνιο στο «ολντ τράφορντ», με τους φίλους των γηπεδούχων να χειροκροτούν όρθιοι τον πορτογάλο σταρ. 760! Το γκολ με το οποίο έγραψε ιστορία ο Ρονάλντο! (video
760! Το γκολ με το οποίο έγραψε ιστορία ο Ρονάλντο! (video from www.gavros.gr
Ο κριστιάνο ρονάλντο φόρεσε ξανά τη φανέλα της μάντσεστερ γιουνάιτεντ και έκανε… δεύτερο ντεμπούτο με γκολ, κόντρα στη νιούκαστλ. Ο κριστιάνο ρονάλντο έγινε πρώτος ευρωπαίος ποδοσφαιριστής σε συμμετοχές με εθνική ομάδα. Ο κριστιάνο ρονάλντο συνδύασε την ισοφάριση του ίκερ κασίγιας στην κορυφή των συμμετοχών στο τσάμπιονς λιγκ με άλλο ένα γκολ, απέναντι στη . Πανδαιμόνιο στο «ολντ τράφορντ», με τους φίλους των γηπεδούχων να χειροκροτούν όρθιοι τον πορτογάλο σταρ. Δεύτερο γκολ από τον cr7 και νέο προβάδισμα για τη γιουνάιτεντ. Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του φετινού champions league για τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ αλλά και για τον κριστιάνο ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε το . ‡ οι συμμετοχές και τα γκολ στις εθνικές ομάδες έχουν ανανεωθεί έως 12 οκτωβρίου 2021. Ο πορτογάλος σούπερ σταρ είναι κορυφαίος και στα γκολ στο champions league με 136 τέρματα έναντι των 120 του μέσι, ενώ, απολαμβάνει την 1η θέση .

Ο 36χρονος σούπερ σταρ, παράλληλα, έφτασε τα 112 .

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του φετινού champions league για τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ αλλά και για τον κριστιάνο ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε το . Ο 36χρονος σούπερ σταρ, παράλληλα, έφτασε τα 112 . Ο κριστιάνο ρονάλντο φόρεσε ξανά τη φανέλα της μάντσεστερ γιουνάιτεντ και έκανε… δεύτερο ντεμπούτο με γκολ, κόντρα στη νιούκαστλ. Ο θρύλος των θρύλων, ο ρέκορντμαν κριστιάνο ρονάλντο, πίστευε στην ανατροπή, ζήτησε την υποστήριξη του κοινού και με γκολ στο 95' οδήγησε τη . Ο κριστιάνο ρονάλντο έγινε πρώτος ευρωπαίος ποδοσφαιριστής σε συμμετοχές με εθνική ομάδα. ‡ οι συμμετοχές και τα γκολ στις εθνικές ομάδες έχουν ανανεωθεί έως 12 οκτωβρίου 2021. Πανδαιμόνιο στο «ολντ τράφορντ», με τους φίλους των γηπεδούχων να χειροκροτούν όρθιοι τον πορτογάλο σταρ. Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Με δύο γκολ στην πρώτη εμφάνισή του ο κριστιάνο ρονάλντο οδήγησε την μάντσεστερ γιουνάιτεντ στην κορυφή. Ο κριστιάνο ρονάλντο συνδύασε την ισοφάριση του ίκερ κασίγιας στην κορυφή των συμμετοχών στο τσάμπιονς λιγκ με άλλο ένα γκολ, απέναντι στη . Επιστροφή με γκολ στα χρώματα της μάντσεστερ. Δεύτερο γκολ από τον cr7 και νέο προβάδισμα για τη γιουνάιτεντ. Ο πορτογάλος σούπερ σταρ είναι κορυφαίος και στα γκολ στο champions league με 136 τέρματα έναντι των 120 του μέσι, ενώ, απολαμβάνει την 1η θέση .

Κριστιάνο Ρονάλντο Γκολ / Κριστιανο Ροναλντο C7 - Κώστας Ιλίσια - Georgiou Club - Ο πορτογάλος σούπερ σταρ είναι κορυφαίος και στα γκολ στο champions league με 136 τέρματα έναντι των 120 του μέσι, ενώ, απολαμβάνει την 1η θέση .. Ο θρύλος των θρύλων, ο ρέκορντμαν κριστιάνο ρονάλντο, πίστευε στην ανατροπή, ζήτησε την υποστήριξη του κοινού και με γκολ στο 95' οδήγησε τη . Με δύο γκολ στην πρώτη εμφάνισή του ο κριστιάνο ρονάλντο οδήγησε την μάντσεστερ γιουνάιτεντ στην κορυφή. Επιστροφή με γκολ στα χρώματα της μάντσεστερ. Πανδαιμόνιο στο «ολντ τράφορντ», με τους φίλους των γηπεδούχων να χειροκροτούν όρθιοι τον πορτογάλο σταρ. Ο κριστιάνο ρονάλντο συνδύασε την ισοφάριση του ίκερ κασίγιας στην κορυφή των συμμετοχών στο τσάμπιονς λιγκ με άλλο ένα γκολ, απέναντι στη .

Με δύο γκολ στην πρώτη εμφάνισή του ο κριστιάνο ρονάλντο οδήγησε την μάντσεστερ γιουνάιτεντ στην κορυφή κριστιάνο ρονάλντο. Πανδαιμόνιο στο «ολντ τράφορντ», με τους φίλους των γηπεδούχων να χειροκροτούν όρθιοι τον πορτογάλο σταρ.

0 Response to "Κριστιάνο Ρονάλντο Γκολ / Κριστιανο Ροναλντο C7 - Κώστας Ιλίσια - Georgiou Club - Ο πορτογάλος σούπερ σταρ είναι κορυφαίος και στα γκολ στο champions league με 136 τέρματα έναντι των 120 του μέσι, ενώ, απολαμβάνει την 1η θέση ."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel